Vodeni sportovi dovode strance u Hrvatsku

Hrvatska svake godine bilježi porast dolaska turista, a već se sada procjenjuje da će ove godine stići pola milijuna turista više u odnosu na prethodnu. Kao zemlja sa odličnim položajem i prelijepom obalom, koja broji više od tisuću otoka Hrvatska ima mnogo toga za ponuditi i smatra se jednim od najvažnijih turističih odredišta Sredozemlja.

Aktivni turizam postaje sve popularniji, a turističke zajednice idu u korak s modernim vremenom i nude turistima različite aktivnosti. Vodeni sportovi privlače brojne turiste koji odmor žele učiniti zabavnijim i aktivnijim.

Svi ljubitelji vodenih sportova; bilo mora, bazena ili rijeka; u Hrvatskoj će naći raj za sebe. Ova mala, ali jedinstvena zemlja, ima mnogo za ponuditi svojim posjetiteljima. Uvjerite se i sami i nakon što se odigrali ipad Kasino pogledajte na internetu što Vam sve nudi i gdje sve možete otići. Kristalno more čisto poput suze neće Vas iznevjeriti. Ostati ćete zapanjeni ljepotom Hrvatske i mogućnosti koje Vam ona nudi. Uživajte.

Adrenalinski i vodeni sportovi privlače mlade ljude koji su željni novih iskustava, a bogata ponuda koju Hrvatska svake godine proširuje, iznova oduševljava turiste. Ljubitelji adrenalina mogu isprobati mnoge sportove, a posebno su popularni quad safari, bungee jumping, parasiling, wind surfing, wake boarding…croatia-1179293_960_720

Uvale su omiljena mjesta surfera i pored toga što nisu na otvorenom moru, ali kombinacije vjetrova su često idealne za hvatanje valova. Kristalno čisto more samo upotpunjuje jedinstveni doživljaj. Surfanje je naglo postalo popularno u cijelom svijetu, a Hrvatska drži korak s najatraktivnijim surferskim lokacijama.

Ipak, vodeni sportovi nisu rezervirani samo za mlade. Nema generacijskih granica kada treba uživati u svemu što voda i vodeni sportovi mogu ponuditi. Jedrenje, plivanje, vodeni aerobik, ronjenje privlače sve generacije turista.

Festivali na kojima se promoviraju i prezentiraju vodeni sportovi privlače ne samo turiste, nego i poduzetnike te sportske udruge, koji kontinuirano proširuju svoju ponudu kako bi bili što bolji i konkurentniji. Vodeni sportovi se razvijaju brzo i često se osmišljavaju novi načini za zabavu u vodi.

Avanture, doživljaji i osjećaji koji su povezani s vodenim sportovima razlozi su da se turisti iznova vraćaju Hrvatkoj. Uživanje u moru i netaknutoj prirodi u kombinaciji s adrenalinom i zabavom privlači turiste širom svijeta. Stalno proširivanje ponude i inzistiranje na kvaliteti dovest će do toga da Hrvatska konstantno bude prvi izbor stranim turistima i to ne samo tokom ljetnih mjeseci.